The Brother Movement

Over The Brother Movement

Hey! Ik ben Maurice

Een energieke, avontuurlijke, sportieve - en tegelijkertijd luie - gast met interesse in persoonlijke ontwikkeling en de drijveren van de mens.


Het leven is voor mij een fascinerende zoektocht naar zelfontwikkeling, meer wijsheid, zingeving en minder ruis en onnodige shit. Wat ik te danken heb aan de plek waar ik vandaan kom. 


Als kind voelde ik me een buitenbeentje omdat ik regelmatig gepest werd en in mijn tienerjaren miste ik een vaderfiguur. Ik kwam in aanraking met drugs en ontwikkelde me tot een probleemtiener. Op mijn vijftiende bracht ik een nacht in de cel door vanwege openlijke geweldpleging. Het werd mijn eerste confrontatie met zelfmoordgedachten.


Pas 11 jaar later, tijdens een lezing, kreeg ik het inzicht dat ik zelf iets van mijn leven moet maken. In hetzelfde moment besloot ik het niet langer meer alleen te doen. De volgende dag struinde ik het Internet af naar een coach.


Nu 7 jaar later, zet ik mijn kennis en ervaring, die ik heb opgedaan in binnen- en buitenland, in om anderen te helpen op weg naar meer zelfliefde en zingeving.

Het ontstaan van The Brother Movement

Tijdens mijn persoonlijke reis in dit leven ontdekte ik hoeveel mannen worstelen met zelfliefde en zingeving. En hoe weinig mannen in hun direct omgeving terecht kunnen met hun shit.


Ja, er zijn genoeg mannencirkels te vinden waar je terecht kan. Alleen past het concept niet bij me. Ik hou van diepgang, zonder zweverig gedoe. En het zweverigheidsgehalte bij mannencirkels is in mijn ogen te hoog.


Ik wil dingen doen die ik zelf tof vind. Waar ik zelf op aan ga. En dat voert ver terug naar mijn kindertijd. Ik hield van soldaatje spelen, buiten ravotten, sporten en grenzen opzoeken. Tel daar mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling bij op en het concept van The Brother Movement is geboren.


The Brother Movement is dus een plek waar je terecht kan voor een combinatie van persoonlijke groei, verbinding en avontuur. Voor mannen die de diepte in willen zonder zweverig gedoe.


Met betaalbare prijzen. Want ik heb een hekel gekregen aan de uitgekookte coaches en trainers die honderden tot duizenden euro's per uur vragen - waar ik zelf overigens ook regelmatig ben ingetrapt.