The Brother Movement

BROTHERS WEEKEND

3 dagen sport, ontspanning, plezier en persoonlijk leiderschap in Luxemburg

Direct aanmelden voor 24 t/m 26 februari 2023

Brothers Weekend in Klein Zwitserland

Op slechts 3 uur rijden vanuit Eindhoven (en 2 uur vanuit Maastricht) ligt de Mullerthal regio in Luxemburg, ook wel Klein Zwitserland genoemd. De ultieme plek voor hiken, mountainbiken, kanoën en andere buitensporten.


Ben je toe aan ontspanning? Heb je tijd voor jezelf nodig? Wil je een tof avontuur? Én wil je groeien als man? Dan is het Brothers Weekend geschikt voor jou. 


Omdat ik het graag betaalbaar en toegankelijk voor hou, slapen we op een camping in een chalet. Zo hebben we het comfort van goede bedden, een douche en kookgelegenheid, terwijl we slechts één stap verwijderd zijn van de prachtige natuur.


Vanwege de intensiteit van de activiteiten is een sterke basisconditie en een portie doorzettingsvermogen vereist. Vooral tijdens het mountainbiken zullen we af en toe wat kuitenbijters tegenkomen.


Uiteraard staat genieten boven presteren, alleen zullen we tegelijkertijd ook onze grenzen opzoeken en verleggen.


Zie ik je 24 t/m 26 februari 2023?

Yes, ik wil me aanmelden

Wat je kan verwachten

Het Brothers Weekend is een unieke mix van sport, ontspanning, plezier en persoonlijk leiderschap.


Een weekend op pad met een selecte groep mannen. Zonder telefoons, camera’s en laptops, terwijl je veel tijd in de natuur doorbrengt. Waardoor we teruggaan naar de essentie van jouw leven


Het stelt je in staat om helderheid te creëren, opnieuw je richting te bepalen en een boost te krijgen in je zelfvertrouwen, daadkracht en zingeving.


Tijdens de activiteiten hebben genoeg ruimte om stil te staan, te reflecteren en te delen zodat we elkaar helpen in het groeiproces.  


Dit maakt het weekend niet alleen een onvergetelijke ervaring. Je groeit als man en maakt vrienden voor het leven.

direct Aanmelden

Wat andere mannen zeggen

Passie en plezier
Live Before You Die, een prachtig mantra, van een prachtig persoon. Maurice is als mens, ondernemer en coach inspirerend en passievol. Hij weet je bij elk contactmoment aan het denken te zetten en geeft je liefdevol zaken terug.
Ricky van Cranenbroek - KPN
Leuk, humoristisch en duidelijk
Maurice is verbaal en non-verbaal erg sterk en weet zijn boodschap op een leuke, humoristische en duidelijke manier over te brengen.
Reggie Fuhren - ZZP'er in de zorg
Inspirerend
Maurice zet je aan het denken en weet je op een inspirerende manier te prikkelen. Dit doet hij vanuit zijn kennis en kunde. Verder spat de passie en het enthousiasme bij Maurice ervan af.
Bob Dongen - Rabobank

Maurice Vestjens
Jouw gids tijdens dit avontuur

“Al vanaf mijn vijftiende liep ik rond met zingevingsvragen. Pas elf jaar later, tijdens een lezing, besloot ik op zoek te gaan naar antwoorden. Want ik wilde niet meer leven volgens de verwachtingen van anderen en het plaatje van de maatschappij. Daarom ging ik in binnen- en buitenland aan de slag met coaches en bezocht ik trainingen op alle denkbare vlakken die met persoonlijke groei te maken hebben.


Ik vond antwoorden en ben hier om jou op weg te helpen naar meer zelfliefde en zingeving. Zodat jij ook loskomt van de verwachtingen van anderen en je eigen pad gaat bewandelen. Dat je met meer zelfvertrouwen, richting en plezier door het leven gaat. Want laten we eerlijk zijn, het leven is te kort om geleefd te worden. Maak er iets van, doe het NU. Gisteren is geweest en morgen bestaat niet. 


Ik zie mezelf als een levensgids, die je dingen laat zien die je zelf niet zag. Ik werk vanuit mijn hart, met humor, openheid, kwetsbaarheid en kan ook direct zijn als het nodig is. Alles om jou te helpen die volgende stap te zetten. 

Praktische informatie

Data 

Aankomst: 24 februari 2023

Vertrek: 26 februari 2023

Prijs

475,- (excl. btw) voor ondernemers

475,- (incl. btw) voor particulieren

Tijden

Aankomst: 12:00 uur

Vertrek: 17:00 uur

De locatie

Beaufort, Luxemburg

Bestel hier je ticket

Ik ben ondernemer

€ 475,- (ex. btw)

  • 2 Overnachtingen in woonboerderij
  • Outdoor activiteiten
  • Masterclasses persoonlijk leiderschap
  • Coaching van Maurice
  • Maaltijden, drank en tussendoortjes

Ik ben particulier

€ 475,- (incl. btw)

  • 2 Overnachtingen in een woonboerderij
  • Outdoor activiteiten
  • Masterclasses persoonlijk leiderschap
  • Coaching van Maurice
  • Maaltijden, drank en tussendoortjes